S kódem “doprava24” budete mít DOPRAVU ZDARMA při nákupu nad 1000 Kč. Pouze nyní.

Lízací podložky LickiMat

Velkým fenoménem jsou momentálně lízací podložky. Co je na nich tak super, že je všichni kupují a chlupáči jsou z nich nadšení?

Poslední dobou získaly velkou oblibu právě lízací podložky. Pro někoho je to možná nepochopitelné, ale psi je prostě zbožňují. Je to vlastně přirozené. Snad každý pes si rád dá něco dobrého (a ne jen pes, haha), něco co obvykle nemá a navíc si to spojí se zábavným olizováním a občas možná i trochu pracným dolováním z nejrůznějších prohlubní a záhybů podložky.

Lízací podložky LickiMat jsou vyrobené z nezávadného materiálu, lze je mýt v myčce na nádobí a jsou určeny k plnění nejrůznějšími dobrotami vhodnými pro naše čtyřnožce (včetně koček). Můžeme je plnit paštikami, konzervami, pastami, arašídovým máslem, tvarohem, jogurtem, ovocem, mletým masem třeba i se zeleninou,... ale třeba i granulemi. Škála je opravdu široká a fantazii se meze nekladou. 

DSC_3322-Edit (1)
DSC_3287-Edit (1)

 

Lízací podložky LickiMat se vyrábí v mnoha variantách - jednodušší tvary pro lízače začátečníky, ale i složité tvary pro mistry vylizovače :) Mezi jednoduché patří například Playdate, mezi obtížnější pak Buddy, Soother, Slomo, která je rozdělena na čtyři díly a má v sobě dva různé tvary. Pak jsou speciálky, jako je miska Wobble, nebo třeba Splash, který má na zadní straně přísavku, díky které ho lze přichytit na dlaždičky nebo třeba do sprchy, vany,... čímž se stává ohromným pomocníkem při koupání, stříhání drápků nebo jiné manipulaci se psem. Díky tomu je pak samotná manipulace pro psa méně psychicky náročná a třeba i dokonce celkem příjemná a zábavná - aspoň v rámci možností.

Dokonce jako je dnes zvykem si fotit jídlo, je i inspirující fotit připravené naplněné lízací podložky. Tak co, máte už tu svou a podělíte se o její oblíbený obsah pro Vašeho chlupatce? :) Budeme rádi, když nám pošlete fotku. DSC_3359-Edit (1)

 

Naše promo video k lízacím podložkám můžete zkouknout níže:

A co o lízacích podložkách LickiMat říkají naši zákazníci?

"Máme přesněji LickiMat Tuff Buddy a nadmíru splnila mé očekávání. Pořizovala jsem ji zejména pro mou 12 letou parsonku, se kterou občas řeším "přemíru emocí", měla sloužit jako pomůcka pro zklidnění a zabavení mozečku ve volných chvílích. 
Použila jsem ji zatím dvakrát při trénování mé druhé fenky. Zatímco parsonka se věnovala LickiMat, já mohla nerušeně cvičit s mladší fenou. Za normálních okolností by parsonka vyváděla, štěkala by, otravovala a ze cvičení by nic moc nebylo. Takhle nám dopřála plnohodnotný trénink! :-) 
Jako náplň používám konzervu, zvládá i menší kousky, nemusí to být pouze paštika. Jednoduše ji vetřu do podložky nožem nebo lžící.
Snadná údržba v myčce, vymyje ji dokonale, tohle je obrovské plus! Před použitím pro jistotu oplachuju v čisté vodě.
Je fakt odolná, parsonka se občas snaží pomoci si zuby, zatím bez poškození (nenechávám však cíleně okusovat).
Naprosto skvělé jsou protiskluzové "nožičky" zespod, na linu ani dlažbě nekloužou. 
Nemám jedinou výtku, naprosto předčila očekávání a pravděpodobně pořídím další, aby se holky nehádaly :-)
 
Posílám dvě fotky, takhle to vypadá po cca 10 minutách, podložku jsem naplnila tak z 1/4. Plná podložka by parsonce vydržela asi na půl hodky odhadem, šeltie by ji oblizovala minimálně další hodinu :))"
Bára P.
20210307_172114
"LickiMat je super třeba na uklidnění pejska ve stresové situaci. Nejlepší je ale to, že mu to zaměstná mimo jiné i hlavu, takže to pejska s kombinací denního pohybu krásně unaví. Sama jsem natřela lickimat psí paštikou a burákovým máslem no a můj pejsek s tím pracoval hodinu a třicet čtyři minut. Je to skvělý a můžu jen doporučit!"
Barča S.
3873C338-BA7C-4DC4-8FB5-411217245A881
"Lízací podložku máme chvíli a Nessina si novou ,,hračku'' hned zamilovala. Vyhovuje nám i tento náročnější vzor, kdy se musí opravdu snažit, aby psí paštiku nebo jogurt jazykem vydolovala ven. Určitě nic nezkazíte, když podložku pořídíte. Navíc jsme dostali i skvělé odměny, které jsou podle naší fenky přímo delikátní :)"
Ivet
IMG_20210306_122016-1