S kódem “doprava24” budete mít DOPRAVU ZDARMA při nákupu nad 1000 Kč. Pouze nyní.

LickiMat lízací podložky - tipy, jak využít

Tento článek pro nás připravila a produkty otestovala Pavla Dušková, uznávaná trenérka psů a zakladatelka centra pro lidi a psy - Lipsi

 

Je pro vás vyndávání klíšťat noční můra? Bojujete s česáním? Nechce si váš pejsek nechat ostříhat drápky?DSC_9380-Edit-2

Máme pro vás jednoduché řešení! Aneb zázraky na počkání! :)

Možná máte štěňátko nebo mladého pejska... nebo jste si vzali před nedávnem pejska z útulku.. nebo váš pejsek zkrátka nemá rád, když se s ním manipuluje.

Za mě je nejlepším řešením konzistentní trénink. Připravit pejska na ošetření krok za krokem dlouho dopředu, než to budete v životě potřebovat.
Spadá sem utírání paciček, česání, vyndávání klíšťat, kontrola uší, stříhání drápků a mnoho dalšího. Mám radost, že se čím dál víc lidí zajímá o wellbeing (= stav, kdy se cítíme v pohodě, zdraví a šťastní) svého psa a používá např. ošetření se souhlasem. Díky tomu i návštěva veterináře může probíhat naprosto v pohodě a bez stresu. A věřte mi, energie a váš čas vložený do tohoto tréninku se vám bohatě vyplatí! Už žádný klepající se pes v čekárně u veta, žádné využívání fyzické síly, kdy se na psa vrhnou 3 lidi, aby ho mohli ošetřit, už žádné násilné držení psa, abyste ho mohli učesat!DSC_9427-Edit-2

Než však toto naučíte, bude to chtít nastavit prima tréninkový plán a nějaký ten čas. Určitě jděte do toho! Garantuju vám, že jakmile zjistíte, jaké benefity to přináší vám i vašemu psovi, jakmile uvidíte na vlastní oči ty změny v chování a prožívání, už nikdy nebudete chtít jinak!

Ale co dělat teď? Nežijeme v ideálním světě, kde bychom byli připraveni na všechny situace dopředu. Často je tomu právě naopak, učíme se za pochodu. A je to tak v pořádku. Takže co dělat teď?

Můj pes má klíště TEĎ! A já to musím řešit! Potřebuju ho vyndat!

Ošívá se, kňučí, hysterčí, snaží se vám vyškubnout, drápe nebo dokonce po vás cvaká?


TADÁÁÁÁ, ZÁZRAKY SE DĚJÍ A JÁ PRO VÁS JEDEN MÁM! SLYŠELI JSTE UŽ O LICKIMAT?DSC_8582-Edit


Česky řečeno o lízací podložce? Někdy je super jít s dobou a využívat moderní vychytávky. Pořiďte lickmat s přísavkou a přilepte ji třeba doma na lednici! Nebo jako já na plexisklo :D Umístěte ji tak, aby ji pejsek mohl olizovat ve stoje, tedy v úrovni hlavy. Tak, aby mu to bylo fyziologicky příjemné. „Napatlejte" ji něčím dobrým a máte vystaráno!
Zatímco pejsek bude podložku olizovat, vy mu úplně v pohodičce můžete vyndat klíště. Nebo vyčesat bodlák. Nebo dát třeba pipetu za krk. Nebo vyčistit ouška. Nebo... doplňte si sami.
A pokud jste trošku jako já a chcete si věci co nejvíc zjednodušit, níže přikládám linky přímo na objednání. Zajásala jsem, když jsem zjistila, že existuje i pasta, kterou můžu objednat spolu s podložkou. Uf, nechtělo se mi nic vymýšlet. A pro Jessku jsem vytestovala, že z nabízených možností bude nejlepší banánová verze. No a jak mu chutnalo, můžete vidět ve videu.

Objednávat můžete na odkazech níže:

>LickiMat Splash - lízací podložka s přísavkou<
>LickiMat Ufo - lízací podložka s přísavkami - NOVINKA<

>Rogy Arašídová pasta s banánem<

Těším se na vaše děkovné zprávy a fotky vašich psích ratolestí s lízacími podložkami.

Menšímu stresu a větší pohodě zdar!



Pavla Dušková & Jess
Lipsi