Azorky Rybí zavináč

Kód: 2328/100 2328/200 Zvolte variantu
Novinka
Značka: Azorky
60 Kč 85 Kč od 60 Kč 52 Kč bez DPH 74 Kč bez DPH od 52 Kč bez DPH
cca do 2 týdnů cca do 2 týdnů Zvolte variantu
Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Křehká konzistence zavináče je určena ik lízání na podložce. Lízáním se u psů a uvolňují do těla endorfiny a navozují pohodu a klid, díky nimž jsou šťastnější a chovají se lépe. V kombinaci s lahodným a voňavým rybím zavináčem značky AZORKY je lízání pro psa navíc gurmánským zážitkem i zdravou odměnou. Naladí ho do stavu plné pohody, uklidní ho, uvolní a zabaví např. ve stresových situacích. Lízaná kvalitní psí dobrota zároveň zdravě a hravou formou prodlužuje délku krmení a redukuje tak případné zažívací problémy způsobené hltáním potravy. 

Bonusem pro mlsné psy a kočky je vysoce zdravá dietní lahůdka nazvaná „luxusní zážitek RYBÍ ZAVINÁČ“. V rybím vývaru naložený čerstvý filet sledě s čerstvou kořenovou zeleninou (mrkev, celer) to vše dochucené a zahuštěné přírodním agarem z mořských řas. Celý filet, díky křehkosti lze dobře namazat do lízací podložky, podávat jako krmnou dávku nebo odměnu.

Detailní informace

Prozákaznický přístup Prozákaznický přístup
Individuální přístup Dárek zdarma
nad 1 000 Kč
Ověřené produkty Ověřené produkty

Detailní popis produktu

Ryby se zaslouženě začínají na naše stoly dostávat víc a víc a to samé platí i o psích miskách. Ryby jsou velmi vhodné pro psy dietáře, nebo alergiky, protože na ryby je minimum alergií, jsou snadno stravitelné a rybí tuk na rozdíl od jiných tuků je pro organizmus vhodný a zdravý.

Mimo to ryby obsahují hodně plnohodnotných bílkovin díky vysokému obsahu rybího tuku včetně tuku i vysoký podíl nenasycených kyselin polyenových omega 3 mastných kyselin EPA a DHA, které lidské tělo neumí vyrobit a proto je nutné přijímat ze stravy. 

Nezanedbatelný je také obsah vitamínů, zejména vitamíny rozpustné v tucích - A a D, v menší míře i vitamíny rozpustné ve vodě (B1, B2, B6 a B12).

A jako poslední zmíníme i minerální látky. 

Z minerálních látek je významný obsah zinku, fosforu a selenu. Mořské ryby jsou také důležitým zdrojem jódu. V menších rybách, které jsou malými kůstkami, se nachází také významné množství vápníku.

V našich pamlscích máme ryby rovnou dvě. Sleď a Hejk.

Popis složení

  • Sleď: obsahu rybího tuku a tudíž i omega 3 kyselin. Maso Sledě obsahuje také mnoho vitamínů (zejména vitamíny menší rozpustné v tucích - A a D , v míře i vitamíny rozpustné ve vodě (B 1 , B 2 , B 6 a B 12 ) a vzácné minerály (jód, zinek, fosfor a selen)
  • Mrkev: je zdrojem beta-karotenů a vlákniny. Obsahuje vitamíny A, C, K, B8, kyselinu pantothenovou, kyselinu listovou, draslík, železo, měď a mangan. Tato kořenová zelenina je také dobrým zdrojem antioxidantů.
  • Celer: bohatému zdroji vitamínů B1, B2, B6 a C, draslíku, kyselině listové, hořčíku, vápníku, železu, fosforu, sodíku a mnoha aminokyselinách. Tato zelenina má protizánětlivé účinky např. v trávicím traktu
  • Agar: se vyrábí z červených mořských řas a slouží jako přírodní polysacharid, stabilizátor a díky vysoké želírující schopnosti i ideální zahušťovací prostředek.

Sleď je ryba která patří mezi ty tučné a přesto, že je to ryba velmi hojná a vnímá jako „obyčejná“, je to ryba patřící výživové mezi ty opravdu zdravé. Sleď obsahuje hodně rybího tuku, vitamínů a minerálů. 

Hejk (Štikozubec obecný) je ryba méně tučná, avšak méně zdravá av našich pamlscích je především pro jeho krásné křehké maso. 

Záměrně jsme volili ryby mořské, protože jsou o malinko zdravější. Obsahují totiž více rybího tuku a tudíž i omega 3 kyselin. Dle vědeckých studií mají ryby žijící v chladných a slaných vodách více rybích tuků a jednou z nich je právě Sleď. Další výhodou mořských ryb je to, že nejsou tolik zatíženy znečištěním jako ryby sladkovodní.

Proto jsou naše rybí pamlsky tolik a právě se usadily na prvních příčkách prodejů. Jsou zdravé, křehké a psům (na rozdíl od páničků) náramně voní.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.